Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Qwixx Uitbreiding Spelregels Big Points: Ontdek De Nieuwe Regels Voor Grote Overwinningen!

Qwixx Uitbreiding Spelregels Big Points: Ontdek De Nieuwe Regels Voor Grote Overwinningen!

Hoe speel je... Qwixx uitbreidingen - White Goblin Games

Qwixx Uitbreiding Spelregels Big Points: Ontdek De Nieuwe Regels Voor Grote Overwinningen!

Hoe Speel Je… Qwixx Uitbreidingen – White Goblin Games

Keywords searched by users: qwixx uitbreiding spelregels big points qwixx dubbel spelregels, qwixx spelregels, qwixx varianten, qwixx bonus, qwixx bonus spelregels, qwixx connected spelregels, qwixx scoreblok, qwixx longo spelregels

Qwixx Uitbreiding Spelregels Big Points: Een Diepgaande Gids

1. Qwixx Uitbreiding Spelregels Introductie

Qwixx is een populair dobbelspel dat strategie en geluk combineert, en het heeft verschillende uitbreidingen die de speelervaring verrijken. Een van deze uitbreidingen is Qwixx Big Points. In deze gids zullen we dieper ingaan op de spelregels van Qwixx Big Points, belangrijke kenmerken, spelvoorbereiding en waar je deze uitbreiding kunt kopen.

2. Belangrijkste Kenmerken van Qwixx Big Points

Qwixx Big Points voegt nieuwe elementen toe aan het basisspel, waardoor spelers nieuwe strategieën moeten overwegen. Enkele opvallende kenmerken zijn:

 • Dubbele Puntentelling: Het spel introduceert dubbele puntentellingen, waardoor spelers meer punten kunnen scoren en de competitie intenser wordt.

 • Nieuwe Scorebloks: Qwixx Big Points wordt geleverd met speciale scorebloks, ontworpen om de nieuwe spelregels aan te vullen. Deze scorebloks bevatten 80 scorebladen, waardoor je talloze speelsessies kunt genieten voordat je een nieuwe moet aanschaffen.

3. Spelvoorbereiding en Benodigdheden

Voordat je begint met spelen, moet je ervoor zorgen dat je alle benodigdheden hebt en de juiste voorbereidingen treft. Hier zijn de stappen voor het klaarmaken van het spel:

 • Benodigdheden:

  • Het Qwixx Big Points basisspel.
  • Een speeloppervlak dat groot genoeg is voor alle spelers.
  • Schrijfgerei voor het invullen van de scorebladen.
 • Opstelling:

  • Zorg ervoor dat alle spelers comfortabel rond het speeloppervlak kunnen zitten.
  • Plaats het scoreblok binnen handbereik van alle spelers.
  • Elke speler ontvangt een vel van het scoreblok.

4. Stapsgewijze Uitleg van de Qwixx Big Points Spelregels

Nu we de basis hebben gelegd, laten we dieper ingaan op de spelregels van Qwixx Big Points. Volg deze stappen om het spel te spelen:

 • Dobbelstenen Werpen:

  • Het spel begint met het gooien van de zes dobbelstenen. Deze dobbelstenen hebben verschillende kleuren en getallen.
 • Puntentelling:

  • De puntentelling volgt de regels van het basisspel, maar met de toevoeging van dubbele punten. Let goed op welke dobbelstenen je kiest om punten te scoren en welke je laat liggen.
 • Invullen van het Scoreblok:

  • Vul het scoreblok in volgens de regels van Qwixx Big Points. Let op de speciale aanduidingen voor dubbele punten en volg de instructies nauwkeurig.
 • Nieuwe Ronde:

  • Herhaal de bovenstaande stappen voor elke nieuwe ronde. Het spel eindigt wanneer het laatste vakje op een scoreblad is ingevuld.

5. Tips en Strategieën voor het Spelen van Qwixx Big Points

Om je kansen op succes te vergroten, overweeg deze tips en strategieën tijdens het spelen van Qwixx Big Points:

 • Focus op Dubbele Puntentelling: Omdat dit de kern van Qwixx Big Points is, probeer zoveel mogelijk dubbele punten te scoren.

 • Bewaar Speciale Acties Slim: Het spel bevat waarschijnlijk speciale acties. Gebruik ze op strategische momenten om je tegenstanders te slim af te zijn.

6. Varianten en Aanpassingen voor het Spel

Qwixx Big Points biedt ruimte voor aanpassingen en varianten om de speelervaring te personaliseren. Enkele populaire varianten zijn:

 • Qwixx Dubbel Spelregels: Voeg extra complexiteit toe door de regels voor dubbele punten aan te passen.

 • Qwixx Connected Spelregels: Verbind meerdere Qwixx-uitbreidingen voor een uitgebreide speelervaring.

7. Waar Qwixx Big Points te Kopen en Recensies

Qwixx Big Points is verkrijgbaar bij verschillende winkels en online platforms. Enkele populaire verkooppunten zijn:

Lees ook recensies op deze platforms om een beter inzicht te krijgen in de ervaringen van andere spelers.

8. Veelgestelde Vragen over Qwixx Big Points Uitbreiding

Q1: Zijn de scorebloks herbruikbaar?

Ja, de scorebloks zijn ontworpen om herhaaldelijk te worden gebruikt. Met 80 scorebladen kun je vele speelsessies genieten voordat je een nieuwe set moet aanschaffen.

Q2: Moet ik het basisspel van Qwixx hebben om Qwixx Big Points te spelen?

Ja, Qwixx Big Points is een uitbreiding van het basisspel Qwixx. Je hebt beide nodig om de uitgebreide spelregels van Qwixx Big Points te kunnen toepassen.

Q3: Zijn er aanbevolen leeftijden voor Qwixx Big Points?

Over het algemeen wordt Qwixx Big Points aanbevolen voor spelers vanaf 8 jaar en ouder. Dit kan echter variëren, afhankelijk van de ervaring en voorkeuren van de spelers.

Q4: Zijn er specifieke strategieën voor het winnen van Qwixx Big Points?

Hoewel geluk een grote rol speelt in Qwixx Big Points, kunnen strategieën zoals het slim gebruiken van dubbele puntentellingen en speciale acties je kansen vergroten.

Met deze diepgaande gids over Qwixx Big Points Uitbreiding spelregels ben je goed voorbereid om dit spannende dobbelspel te spelen en te genieten van de toegevoegde complexiteit en strategieën die deze uitbreiding biedt. Veel plezier en veel geluk met je dobbelavonturen!

Categories: Verzamelen 58 Qwixx Uitbreiding Spelregels Big Points

Hoe speel je... Qwixx uitbreidingen - White Goblin Games
Hoe speel je… Qwixx uitbreidingen – White Goblin Games

Qwixx Dubbel Spelregels

Qwixx Dubbel Spelregels: Een Diepgaande Gids

Qwixx is een populair dobbelspel dat velen van ons hebben leren waarderen. Met de introductie van de “Qwixx Dubbel” variant wordt het spel nog boeiender en uitdagender. In dit artikel duiken we diep in de qwixx dubbel spelregels, waarbij we de specifieke concepten en principes helder en uitgebreid uitleggen. Laten we samen de wereld van Qwixx Dubbel verkennen.

Qwixx Dubbel: Een Inleiding

Voordat we ingaan op de spelregels van Qwixx Dubbel, laten we kort stilstaan bij de basis van het originele Qwixx-spel. Qwixx is een dobbelspel waarbij spelers getallen op hun scorekaart proberen af te strepen om punten te verdienen. Het spel staat bekend om zijn eenvoudige regels en snelle speeltijd, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als ervaren spelers.

Met de introductie van Qwixx Dubbel wordt het spel naar een hoger niveau getild. Deze variant voegt nieuwe elementen toe aan het spel en biedt spelers extra strategische keuzes. Laten we nu dieper ingaan op de specifieke regels van Qwixx Dubbel.

Qwixx Dubbel Spelregels

1. Basisregels

De basisregels van Qwixx blijven van kracht in de Dubbel-variant. Spelers gooien met zes gekleurde dobbelstenen (twee witte, een rode, een gele, een groene en een blauwe) om getallen op hun scorekaart af te strepen. Het doel is om zoveel mogelijk punten te verdienen door rijen af te sluiten en strafpunten te vermijden.

2. Dubbele Dobbelstenen

In Qwixx Dubbel voegen twee extra dobbelstenen een nieuwe dimensie toe aan het spel. Deze dobbelstenen zijn speciaal gemarkeerd en bieden unieke mogelijkheden. Wanneer een speler besluit om de dubbele dobbelstenen te gebruiken, moet deze speler een specifieke regel volgen die afhankelijk is van het resultaat van de worp.

3. Speciale Regels

Qwixx Dubbel introduceert verschillende speciale regels die van toepassing zijn wanneer bepaalde combinaties met de dubbele dobbelstenen worden gegooid. Bijvoorbeeld, een bepaalde combinatie kan resulteren in het mogen afstrepen van een extra getal op de scorekaart of het mogen doorstrepen van een reeds afgesloten rij.

4. Uitdagende Strategieën

Met de toevoeging van de dubbele dobbelstenen wordt Qwixx Dubbel strategischer. Spelers moeten nadenken over wanneer ze de dubbele dobbelstenen willen gebruiken en welke regels ze willen activeren. Dit voegt een extra laag van diepgang toe aan het spel en zorgt ervoor dat elke worp cruciaal is voor het verloop van het spel.

FAQ

1. Is Qwixx Dubbel geschikt voor beginners?

Ja, hoewel Qwixx Dubbel enkele extra regels introduceert, blijft het over het algemeen toegankelijk voor zowel beginners als ervaren spelers. De basisregels van Qwixx blijven behouden, wat het gemakkelijk maakt om de nieuwe regels te integreren.

2. Zijn de dubbele dobbelstenen verplicht in Qwixx Dubbel?

Nee, het gebruik van de dubbele dobbelstenen is optioneel. Spelers kunnen ervoor kiezen om de originele Qwixx-regels te volgen of de extra dimensie van de dubbele dobbelstenen toe te voegen aan hun spel.

3. Zijn er varianten op Qwixx Dubbel?

Op dit moment zijn er geen officiële varianten van Qwixx Dubbel. De spelregels zoals beschreven in de handleiding zijn de standaardregels voor deze variant.

4. Waar kan ik Qwixx Dubbel kopen?

Qwixx Dubbel is verkrijgbaar bij bordspelwinkels en online retailers. Je kunt het spel vinden op de websites die vermeld staan in de referentiematerialen hierboven.

5. Zijn er scoreblaadjes beschikbaar voor Qwixx Dubbel?

Ja, bij de aankoop van Qwixx Dubbel ontvang je scoreblaadjes. Als je extra scoreblaadjes nodig hebt, zijn deze ook los verkrijgbaar bij winkels die bordspellen verkopen.

Conclusie

Qwixx Dubbel voegt een opwindende nieuwe dimensie toe aan het geliefde dobbelspel, waardoor spelers meer strategische keuzes moeten maken. De dubbele dobbelstenen brengen variatie in het spel en bieden ervaren Qwixx-spelers een frisse uitdaging. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, Qwixx Dubbel is zeker het proberen waard voor een spannende speelervaring. Veel plezier en moge de dobbelstenen je gunstig gezind zijn!

Qwixx Spelregels

Qwixx Spelregels: Een Diepgaande Gids met Uitgebreide Informatie

Door de fascinerende wereld van Qwixx Big Points te verkennen

Qwixx, een populair dobbelspel, heeft de spelers over de hele wereld veroverd met zijn eenvoudige regels en boeiende gameplay. In deze diepgaande gids zullen we ons richten op de “Qwixx Big Points” -variant, waarbij we de spelregels grondig uitleggen en belangrijke concepten verduidelijken.

I. Inleiding tot Qwixx Big Points

Qwixx Big Points is een uitbreiding van het klassieke Qwixx-dobbelspel, en het voegt een extra laag van strategie en spanning toe aan het spel. In deze sectie zullen we de basisprincipes van het spel behandelen.

Qwixx Big Points behoudt de kernmechanica van het oorspronkelijke spel, waarbij spelers dobbelstenen gooien en proberen om getallen op hun scoreblad aan te kruisen. Echter, deze uitbreiding introduceert het concept van Big Points, waardoor spelers op een meer strategische manier moeten beslissen welke getallen ze willen selecteren.

II. Spelregels van Qwixx Big Points

 1. Scorebladen en Big Points: In tegenstelling tot het basisspel, waarbij spelers elk getal in elke rij kunnen aanvinken, voegt Qwixx Big Points een nieuwe dimensie toe. Spelers moeten nu kiezen welke getallen ze willen gebruiken voor Big Points. Deze getallen kunnen echter niet worden gebruikt voor gewone score.

 2. Big Points Activeren: Om Big Points te activeren, moeten spelers ten minste twee getallen in een specifieke rij aanvinken. Dit opent de mogelijkheid om de som van deze getallen te scoren als Big Points. Een slimme strategie bij het selecteren van getallen is cruciaal om een voorsprong op je tegenstanders te behouden.

 3. Strafpunten: Ongebruikte getallen op het scoreblad resulteren in strafpunten aan het einde van het spel. Dit voegt een extra element van risico toe, waardoor spelers moeten afwegen welke getallen ze willen blokkeren voor Big Points en welke ze willen vermijden om strafpunten te voorkomen.

 4. Winnaar bepalen: Zoals bij het basis-Qwixx-spel, wint de speler met de hoogste score. Big Points kunnen echter het tij van het spel keren, waardoor zelfs spelers die achterlopen nog steeds een kans hebben om de overwinning te behalen.

III. Diepere Strategieën voor Qwixx Big Points

 1. Optimale Getalkeuze: Het kiezen van de juiste getallen voor Big Points is van cruciaal belang. Spelers moeten anticiperen op hun tegenstanders en proberen unieke combinaties te vinden die maximale punten opleveren.

 2. Timing is Alles: Het moment waarop je besluit Big Points te activeren, kan het verschil maken. Een goed getimede activering kan voorkomen dat tegenstanders hun strategieën aanpassen en je een voorsprong geven.

 3. Risico versus Beloning: Het nemen van risico’s is inherent aan Qwixx Big Points. Spelers moeten bereid zijn te experimenteren met verschillende strategieën en bereid zijn de consequenties van ongunstige worpen te accepteren.

IV. Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Is Qwixx Big Points geschikt voor beginners?
Ja, hoewel het een uitbreiding is, kunnen beginners met enige aanpassing de Big Points-variant gemakkelijk oppakken. Het voegt een extra laag strategie toe, maar de basisprincipes blijven hetzelfde.

2. Hoeveel spelers zijn nodig voor Qwixx Big Points?
Het spel is geschikt voor 2-5 spelers, wat flexibiliteit biedt voor verschillende spelsituaties.

3. Kan ik Qwixx Big Points spelen zonder het basisspel te hebben?
Nee, Qwixx Big Points is een uitbreiding en vereist het basisspel Qwixx om te kunnen spelen.

4. Zijn er andere varianten van Qwixx beschikbaar?
Ja, naast Qwixx Big Points zijn er verschillende andere varianten beschikbaar, elk met unieke regels en elementen om het spel fris en boeiend te houden.

5. Waar kan ik Qwixx Big Points kopen?
Je kunt Qwixx Big Points vinden bij lokale bordspelwinkels, online retailers zoals Bol.com, en op de officiële Qwixx-website.

Conclusie

Qwixx Big Points voegt een boeiende nieuwe dimensie toe aan het geliefde dobbelspel. Met slimme strategieën, risico’s en beloningen, en de mogelijkheid om Big Points te activeren, biedt deze uitbreiding een opwindende ervaring voor zowel beginners als ervaren spelers. Neem de tijd om de diepten van dit spel te verkennen en ontdek de vreugde van het kriskras invullen van je scoreblad met Big Points!

Ontdekken 29 qwixx uitbreiding spelregels big points

Qwixx Uitbreiding - Big Points Online Kopen? - Speelgoedfamilie.Nl
Qwixx Uitbreiding – Big Points Online Kopen? – Speelgoedfamilie.Nl
Hoe speel je... Qwixx uitbreidingen - White Goblin Games
Qwixx Big Points: Waar De Hoge Scores Je Om De Oren Vliegen 🤑 – Qwixx.Nl
Qwixx On Board | Uitbreiding | 2 Scorebloks Kopen? | Heutink Voor Thuis
Qwixx On Board | Uitbreiding | 2 Scorebloks Kopen? | Heutink Voor Thuis
Qwixx Double
Qwixx Double
Qwixx: Big Points | Board Game | Boardgamegeek
Qwixx: Big Points | Board Game | Boardgamegeek
Qwixx On Board | Uitbreiding | 2 Scorebloks Kopen? | Heutink Voor Thuis
Qwixx On Board | Uitbreiding | 2 Scorebloks Kopen? | Heutink Voor Thuis
Hoe Speel Je... Qwixx Uitbreidingen - White Goblin Games - Youtube
Hoe Speel Je… Qwixx Uitbreidingen – White Goblin Games – Youtube
Qwixx: Big Points | Board Game | Boardgamegeek
Qwixx: Big Points | Board Game | Boardgamegeek
Qwixx Big Points
Qwixx Big Points
Qwixx: Dé Gids Met Alle Edities, Spelregels En Kooptips
Qwixx: Dé Gids Met Alle Edities, Spelregels En Kooptips
Hoe Speel Je... Qwixx Uitbreidingen - White Goblin Games - Youtube
Hoe Speel Je… Qwixx Uitbreidingen – White Goblin Games – Youtube
Hoe Speel Je... Qwixx Uitbreidingen - White Goblin Games - Youtube
Hoe Speel Je… Qwixx Uitbreidingen – White Goblin Games – Youtube
Qwixx Longo - Review, Speluitleg + Unboxing! - Spellenwijs
Qwixx Longo – Review, Speluitleg + Unboxing! – Spellenwijs

See more here: gymvina.com

Learn more about the topic qwixx uitbreiding spelregels big points.

See more: gymvina.com/sport

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *